Club
Uutiset ja info
Revontulien synty
Ohjelmat
Linkit
Revontulien salaisuus

Revontulet on kaikkein kaunein värinäytös luonnossa. Arktisten alueiden yötaivaalla tämä loistava valoilmiö ei jätä ketään kylmäksi.

Northern Lights Club on valinnut sinulle luultavasti parhaan tavan metsästää revontulia, nauttia perinteisistä safariohjelmista sekä laadukkaasta kylpylähotellista Luostolla, Lapissa.

Me varustamme sinut revontulihälyttimellä ja kartalla, jossa näkyy testatut reitit revontulien katseluun. Revontuli -oleskelutiloissamme voit nähdä viimeisimmän informaation ja säätiedotuksen kuumista juomista nauttien. Tarjoamme sinulle Revontuli –bussiretken (noin 3-4 tuntia) sekä revontuli shown (kesto 45 min) yhdessä Sodankylän aktiivisten tutkijoiden kanssa.

Revontuli -talossa paikallisen pätevän revontuli-oppaan kuva- ja videoesitys opastaa sinut antiikin ajan uskomuksista ja myyteistä viimeisimpiin tieteellisiin faktoihin. Voit myös kuunnella aitoja radiosignaaleja avaruudesta samalla kun nautit luonnon mahtavimmasta valonäytöksestä.

Näytöksen jälkeen jäljitämme parhaimmat paikat nähdä ja valokuvata revontulia. Etsimme mielellämme sinulle parhaimmat loma-aktiviteetit viikko-ohjelmastamme hoito- ja kylpyläpalveluiden kera.

Revontuligalleria
Revontuligalleria